top of page

Frågor och svar

Medlemskap

Hur skapar jag ett konto? För att skapa konto, klicka på Logga in i menyn uppe till höger. Klicka sedan på skapa konto och fyll i formuläret. Det skickas då en ansökan om att få skapa konto till oss.

Hur byter jag lösenord? För att byta lösenord, gå till sidan du loggar in. Välj "Glömt lösenord". Det skickas då en återställningslänk till din mail där du kan byta lösenord.

Får jag handla som privatperson? Nej. SSV-Verktyg säljer endast till företag.

När kan jag logga in och börja handla? Så fort vi har kontrollerat att dina uppgifter stämmer och godkänt ansökan så kommer du kunna logga in. Du loggar sedan in med din mailadress och det lösenord du har valt.

E-handel

Varför ser jag inga priser? För att se våra priser måste du ha ett godkänt konto och vara inloggad på hemsidan.

Hur lägger jag en order? För att lägga en order så välj de artiklar du vill beställa och klicka på "Lägg till i order". Du hittar alla våra artiklar under "Produkter". När du har valt dina artiklar så kan du klicka på din varukorg uppe till höger. Där klickar du på "Lägg order" och fyller i dina uppgifter. Vid din första order kommer du behöva fylla i din adress och spara den. Efteråt kommer detta vara ifyllt direkt. Du kan när som helst beställa till en alternativ leveransadress genom att klicka på "Lägg till en ny adress" i drop-down menyn.

Kan jag beställa till annan adress? För att byta lösenord så gå till sidan du loggar in och välj "glömt lösenord" så skickas en återställningslänk till din mail där du kan byta lösenord.

Kan jag få faktura till annan adress? För att byta lösenord så gå till sidan du loggar in och välj "glömt lösenord" så skickas en återställningslänk till din mail där du kan byta lösenord.

Saknar du svar på något?
Ställ din fråga här

Tack för ditt meddelande!

bottom of page