top of page

Retur & reklamation

Returvillkor

Returer godkännes endast efter överenskommelse med representant från SSV Verktyg AB. Lagervaror krediteras med 75 % av ordervärdet vid oskadad vara och oskadat emballage, vid skadat emballage kan ompackning och kontroll av varor komma att debiteras kund med de kostnader som uppkommer i samband med detta. Skadat returgods krediteras ej. Specialvaror tas ej i retur. Fraktkostnader i samband med godkänd retur bekostas av kunden, SSV Verktyg AB skall hållas kostnadslösa i samband med eventuella returer.

Reklamation

Vid reklamation, skicka in foto samt beskrivning av vad reklamationen gäller och orsak för reklamationen till info@ssv-verktyg.com så gör vi en första granskning utifrån detta , behöver vi ha in varan för vidare kontroll återkommer vi till er, bedömer vi att reklamationen är befogad utifrån foto dokumentation skickar vi ersättningsvara omgående, behöver vi ha in varan för kontroll och genomgång skickar kunden varan till oss på adress:

Garnisonsvägen 30 Port 1

281 35 Hässleholm

Blir reklamationen godkänd skickar vi ut ersättningsvara.

Dokument som skall bifogas vid reklamation:

  • Foto, relevanta så att man kan göra en första bedömning om SSV skall ersätta varan utan extra åtgärd eller om varan skall returneras till oss för vidare åtgärd

  • Kopia på inköps faktura.

Komplett ifylld reklamation med tillhörande dokument skickas till: info@ssv-verktyg.se

Ladda upp foto
Ladda upp inköpsfaktura

Tack för ditt meddelande!

Reklamationsformulär

bottom of page